• Balázs Tóth

Óriáskerék nyílik Balatonlellén

London, Párizs, Budapest, és a világ számos nagyvárosa után óriáskerék nyílik Balatonlellén is!

Évek óta fel-felröppenő pletyka, hogy óriáskerék épül Balatonlellén. Pár napja a facebookon megjelent egy új oldal "Balatonlelle Óriáskerék - Lelle Eye" néven, ami már pontosabb információkat is tartalmaz. Már az első posztban megerősítik a hírt: “Sziasztok 😊 A déli parton Balatonlelle szívében a móló sétányon a kikötővel szemben vár mindenkit a 30m-es panoráma óriáskerék 🎡 Éld át velünk a naplementét 🌅 Első nyitás, nyitvatartás, jegyárak hamarosan.... 🇭🇺 #balatonlelleoriaskerek"


Odamentünk hát, hogy megtudjunk némi információt a készülő attrakcióról. Ahogy a képeink is mutatják, a kikötő keleti oldalán, a vízibicikli kölcsönző part felőli részén három kamion várja startra készen, hogy elinduljon az építés. Azóta a facebook oldalon újabb információk is megjelentek: a nyitás várható ideje június 12. péntek.


Ha szeretnél bővebbet megtudni Balatonlelle legújabb turisztikai attrakciójáról, akkor látogasd meg Facebook oldalukat a https://www.facebook.com/Balatonlelle-Óriáskerék-Lelle-Eye-112908763780798/ oldalon, vagy az Instagram oldalukat a https://www.instagram.com/balatonlelleoriaskerek/ címen.